Rustieke camper­plaatsen of camperplekken
in Utrera Sevilla

nederland        united kingdom

camperplaats camperplek utrera sevilla andalusie

Veel mensen reizen door Andalusië met een camper of camperbus. Dit is een ideale manier om in alle vrijheid met eigen tempo, het prachtige Andalusië te verkennen en op camperplaatsen of campings te overnachten. Zo'n tien jaar geleden waren wij zelf fervente camperaars en daar kijken wij nog steeds met een warm hart naar terug. Daarom hebben wij slechts drie, rustieke maar ruime camperplaatsen gerealiseerd.

Prijzen camperplek of camperplaats

Campers of camperaars zijn van harte welkom op Finca Ángela Sevilla. Wij hebben zeer, zeer ruime camperplaatsen van ongeveer 15x8 meter. Deze plekken hebben allemaal vrij en een wijds uitzicht over de landerijen van Utrera. De basisprijs voor het staan met je camper en twee personen is € 15 per nacht. Elke persoon meer dan twee is € 2,50 per nacht extra. Kinderen tot vier jaar zijn gratis.

Tip van Finca Ángela Sevilla!

✓ Geen extra of verborgen kosten!
✓ Boek nu! Betaal later!
✓ Geen aanbetaling!
✓ Annuleren altijd en gratis!
stroom camperplaats camperplek utrera sevilla

Heeft de camperplaats of camperplek stroom?

Stroom is aanwezig en inbegrepen in de prijs per nacht (let op: Fair Use Policy). Er zijn zes stroompunten aanwezig van ieder 10 ampère voor alle camperplaatsen.

Is er sanitair, toilet en douche aanwezig?

Ja, bij de camperplaatsen is een toilet en douche aanwezig. Het gebruik hiervan is gratis maar mag alleen met strikte gebruiksaanwijzing! In ieder geval is lozen van chemisch afval, vochtige tissues, toiletpapier of ander materiaal dan urine en ontlasting ten strengste verboden! Er is biologisch afbreekbaar toiletpapier aanwezig. De douche heeft warm water. Gebruik is eveneens Het gratis maar er geldt een Fair use Policy om onnodig verbruik van water tegen te gaan.

Mocht dit sanitair niet voldoende zijn dan kan je gerust gebruik maken van de douche en toilet in onze eetzaal of Studio Pia.

camperplaats camperplek camperservice utrera sevilla
Het

Lozen vuil (zwart) water en legen chemisch toilet?

Het legen van een chemisch toilet of vuil (zwart) water van je camper is bij ons helaas niet mogelijk. Een cassette toilet zonder chemische middelen kan je wel legen. Dit doe je gewoon in het toilet. Eventueel kan je dit op dezelfde manier doen met vuil (grijs) water. Heb je een vaste, grijs watertank in je camper? Vraag ons dan even hoe je deze kunt legen.

drinkwater water tappunt camperplaats utrera

Is er drinkwater of een water tappunt?

Ons water wordt gewonnen op eigen grond, direct uit de grond op ongeveer 26 meter diepte. Daarna wordt het water gefilterd op deeltjes, ontdaan van kalk en ontsmet door UV stralen.

Dit zelf gewonnen water is drinkbaar maar wat zout door de bodemsamenstelling. Zelf gebruiken wij als drinkwater, flessenwater wat overal in Andalusië in supermarkten en kleine winkeltjes te verkrijgen is. Wij verkopen zelf ook flessenwater.

Is er WiFi en welke voorzieningen nog meer?

Natuurlijk hebben wij WiFi (gratis, Fair use Policy) Ons huisrestaurant mogen wij inmiddels wel met trots noemen. Net zoals onze massage service of de onvergetelijke fietstours en wandeltochten via Pia Tours Sevilla. Ook kan je een fiets huren via Pia Bikes Sevilla. Mocht je hier iets niet bij zien staan, neem dan eventjes contact met ons op.

Hoe kom ik naar Sevilla?

Per metro

Je kunt met je camper naar een dorp voor Sevilla, Condequinto. Daar kun je gratis en veilig je camper parkeren op een zeer ruime openbare parkeerplaats. Vervolgens stap je daar op de metro die je tot in het oude centrum van Sevilla brengt.

Per trein

Utrera heeft een eigen treinstation met een directe verbining naar Sevilla. Het treinstation ligt zo'n 4 kilometer van Finca Ángela Sevilla.

Per transfer

Wij hebben ook de mogelijkheid om je te brengen naar Sevilla of Utrera (treinstation). Voor tarieven klik hier voor onze prijslijst.

camperplaats vorboden barbecueen utrera sevilla

Mag ik barbecueën op de camperplek?

Nee, in de maanden mei, juni, juli, augustus en september mag, op last van de gemeente en brandweer, absoluut niet een barbecue aangestoken worden inclusief hoge boetes. In deze maanden is er sprake van acuut brandgevaar door droogte van bossen, landerijen en natuur. Wel is een gas barbecue toegestaan mits jijzelf zorgdraagt voor de verplichtingen en verantwoordelijkheid.

Maar je kan je ook heerlijk culinair laten verwennen in ons huisrestaurant. Ook kan je heerlijke maaltijden of snacks afhalen.

Moet ik een camperplaats reserveren?

Ja, hoewel wij zelf ook niet houden om dingen ver van te voren vast te leggen maar soms is het wel handig. Wij hebben maar zes, zeer ruime en rustieke camperplaatsen waarbij echt geldt: Vol=Vol. Reserveren kan snel en eenvoudig waarbij je pas betaalt als je vertrekt. Bovendien is annuleren altijd gratis!

Mag je gebruik maken van het zwembad?

Ja, gebruik van het zwembad of zonneterras is inclusief tijdens je verblijf.

Mag je huisdieren meenemen?

Ja, maar wel in overleg! Jouw huisdier vriendje mag in geen geval andere gasten of camperaars tot last zijn. Dus aangelijnd of vrij maar dan alleen binnen je eigen ruimte. Hier zijn we heel strikt in!

Hoe kan ik jullie vinden of wat is de route?

Alleen Google Maps kan ons vinden maar een auto navigatiesysteem niet of niet goed. Kijk voor meer informatie op onze pagina contact en route.

Tijden uitchecken

Uitchecken is voor 10.30 uur

rustiek bed and breakfast vakantiehuis finca angela sevilla

¡Tal vez hasta pronto!

Misschien tot snel! Wij kijken er in ieder geval naar uit om jou als gast te mogen ontvangen. Mocht je toch vragen hebben, neem dan, zonder problemen, eventjes contact met ons op.

¡Saludos Ángela y James!

Tip van Finca Ángela Sevilla!

✓ Lees onze recensies op Campercontact.
✓ Lees onze recensies op Park4Night.
✓ Lees onze recensies op Google.
✓ Lees onze recensies op Facebook.

Inhoudsopgave

Wat kan je nog meer lezen op de website van Finca Ángela Sevilla met onze rustieke vakantiehuis Juan, de twee, knusse studio's Maria of Rosa of onze ruime camperplaatsen?

rustiek bed breakfast vakantiehuis sevilla andalusie finca angela

Over Finca Ángela Sevilla

Lees alles over onze rustieke en compleet uitgevoerde vakantiehuis Juan of onze knusse studio's Maria of Rosa onze acht, ruime camperplaatsen? Hoe zijn de accommodaties ingericht en met welke uitrusting? Lees welke faciliteiten er zijn om optimaal genieten van je verblijf.

Lees meer...
rustiek bed breakfast vakantiehuis sevilla andalusie activiteiten

Activiteiten en omgeving

Lekker luieren of actief bezig zijn? Bekijk welke activiteiten jij tijdens je verblijf kan doen? Wat is er te doen in de prachtige omgeving van rustiek Finca Ángela Sevilla? Bijvoorbeeld in het nabij gelegen historische en pittoreske stadje Utrera?


Lees meer...
rustiek bed breakfast vakantiehuis sevilla andalusie prijzen

Voordelige prijzen

Bekijk onze zeer vriendelijke prijzen van vakantiehuis Juan of van studio Maria of van onze zes camperplaatsen.

✓ Geen extra of verborgen kosten.
✓ Boek nu! Betaal later! Geen aanbetaling.
✓ Annuleren altijd en gratis.

Lees meer...
rustiek bed breakfast vakantiehuis sevilla andalusie reserveren

Reserveren

Ben je al overtuigd en wil je direct reserveren bij Finca Ángela Sevilla? Dat kan snel en makkelijk door een mailtje te sturen naar info@fincaangela.com of gebruik ons eenvoudige boekingsformulier voor de beschikbaarheid en mogelijkheden.

Lees meer...
rustiek bed breakfast vakantiehuis sevilla andalusie nederlandse eigenaren

Over ons

Wie zijn wij? De Nederlandse eigenaren die Finca Ángela met veel passie en plezier runnen? Wat heeft ons hier gebracht? Waarom zijn wij uit Nederland vertrokken? Dit en meer kan je allemaal lezen op de volgende pagina.


Lees meer...
rustiek bed breakfast vakantiehuis sevilla andalusie contact

Contact

Heb je vragen en/of opmerkingen? Voor ons is geen vraag te veel of vreemd.
Stuur een e-mail naar:
info@fincaangela.com
Bellen kan natuurlijk ook via:
+34 605 148 138
Of stuur een bericht via:
Whatsapp

Lees meer...