Camper­plaatsen of camperplekken
in Utrera bij Sevilla

camperplaats camperplek utrera sevilla andalusie

Veel mensen reizen door Andalusië met een camper of camperbus. Dit is een ideale manier om in alle vrijheid met eigen tempo, het prachtige Andalusië te verkennen en op camperplaatsen of campings te overnachten. Zo'n elf jaar geleden waren wij zelf fervente camperaars en daar kijken wij nog steeds met een warm hart naar terug. Daarom hebben wij slechts zes tot maximaal acht, rustieke maar ruime camperplaatsen gerealiseerd.

Prijzen camperplek of camperplaats

Campers of camperaars zijn van harte welkom op Finca Ángela Sevilla. Wij hebben zeer, zeer ruime camperplaatsen. Deze plekken hebben allemaal vrij en een wijds uitzicht over de landerijen van Utrera. De basisprijs voor het staan met je camper en twee personen is € 20 per nacht. Elke persoon meer dan twee is € 2,50 per nacht extra.

Tip van Finca Ángela Sevilla!

✓ Geen extra of verborgen kosten!
✓ Boek nu! Betaal later!
✓ Geen aanbetaling!
✓ Annuleren altijd en gratis!
stroom camperplaats camperplek utrera sevilla

Is een caravan ook toegestaan?

Zeker is een caravan ook toegestaan maar geef dit duidelijk aan bij je reservering.

Heeft de camperplaats of camperplek stroom?

Stroom is aanwezig en inbegrepen in de prijs per nacht (let op: Fair Use Policy). Er zijn stroompunten aanwezig van ieder 220 volt en 10 ampère voor alle camperplaatsen. Is je stroomkabel niet lang genoeg? Geen probleem en vraag eventjes om een verlengsnoer.

Plattegrond Finca Ángela

Download hier de plattegrond van Finca Ángela Sevilla.

Is er sanitair, toilet en douche aanwezig?

Ja, bij de camperplaatsen is drie toiletten en twee douches aanwezig. In ieder geval is lozen van chemisch afval, vochtige tissues, toiletpapier of ander materiaal dan urine en ontlasting ten strengste verboden! Er is gratis biologisch afbreekbaar toiletpapier en zeep aanwezig. De douches hebben warm water. Gebruik is van het sanitair is gratis maar er geldt een Fair use Policy om onnodig verbruik van water tegen te gaan. Andalusië, en zeker het Westen heeft al jaren een chronisch water tekort.

Mocht dit sanitair niet voldoende zijn dan kan je gerust gebruik maken van de gasten douche en toilet in onze eetzaal. In totaal heeft onze camperplaats vier toiletten en drie douches.

camperplaats camperplek camperservice utrera sevilla

Lozen vuil (zwart) water en legen chemisch toilet?

Het legen van een chemisch toilet of vuil (zwart) water van je camper is bij ons helaas niet mogelijk. Een cassette toilet zonder chemische middelen en toiletpapier mag je wel legen. Dit doe je in het daarvoor bestemde stort toilet. Eventueel kan je dit op dezelfde manier doen met vuil (grijs) water. Heb je een vaste, grijs watertank in je camper? Vraag ons dan even hoe je deze kunt legen.

Is er drinkwater of een water tappunt?

Ons water wordt zelf gewonnen, direct uit de grond op ongeveer 24 meter diepte. Daarna wordt het water gefilterd op deeltjes, ontdaan van kalk en ontsmet door UV stralen.

Dit zelf gewonnen water is drinkbaar maar wat ziltig door de bodemsamenstelling. Zelf gebruiken wij flessenwater als drinkwater wat overal in Andalusië in supermarkten en kleine winkeltjes te verkrijgen is. Wij verkopen zelf ook flessenwater.

Is er WiFi?

Natuurlijk hebben wij WiFi via Starlink (gratis maar Fair use Policy).

Welke voorzieningen zijn er nog meer?

Ons huisrestaurant mogen wij inmiddels wel met trots noemen. Net zoals onze massage service of de onvergetelijke fietstours en wandeltochten via Pia Tours Sevilla. Ook kan je een fiets huren via Pia Bikes Sevilla. Mocht je hier iets niet bij zien staan, neem dan eventjes contact met ons op.

Hoe kom ik naar Sevilla?

De stad Sevilla is eenvoudig te bereiken vanuit Utrera of Finca Ángela. Lees hieronder de mogelijkheden:

Per metro:

Je kunt met je camper, via de rechtstreekse snelweg A-376, naar een dorp voor Sevilla, Condequinto. Daar kun je gratis en veilig je camper parkeren op een zeer ruime openbare parkeerplaats. Vervolgens stap je daar op de metro die je tot in het oude centrum van Sevilla brengt.

Per trein:

Utrera heeft een eigen treinstation met een directe verbinding naar Sevilla. Het treinstation ligt zo'n 4 kilometer van Finca Ángela Sevilla.

Per transfer:

Wij hebben ook de mogelijkheid om je te brengen naar Utrera (treinstation).

camperplaats vorboden barbecueen utrera sevilla

Mag ik barbecueën op de camperplek?

Nee, in de maanden mei, juni, juli en augustus mag, op last van de gemeente en brandweer, absoluut niet een barbecue met houtskool aangestoken worden. Dit levert enorme hoge boetes op die bij de gebruiker in rekening worden gebracht door de Guardia Civil.

In deze maanden is er sprake van acuut brandgevaar door langdurige droogte van bossen, landerijen en natuur.

Wel is een gas of elektrische barbecue toegestaan mits jijzelf zorgdraagt voor de verplichtingen en verantwoordelijkheid.

Maar je kan je ook heerlijk culinair laten verwennen in ons huisrestaurant.

Moet ik een camperplaats reserveren?

Ja, hoewel wij zelf ook niet houden om dingen ver van te voren vast te leggen maar soms is het wel handig. Wij hebben zeer ruime en rustieke camperplaatsen waarbij echt geldt: Vol=Vol. Reserveren kan snel en eenvoudig waarbij je pas betaalt (alles) als je vertrekt. Bovendien is annuleren altijd gratis!

Mag je gebruik maken van het zwembad?

Ja, gebruik van het zwembad of zonneterras met de ligbedden is inclusief tijdens je verblijf.

Hou je wel aan de geldende regels:

  • Zwembad is geopend van 09.30 tot 21.00 uur.
  • Buiten de openingstijden is de toegang tot het zwembad verboden.
  • Het is verplicht om te douchen voor het zwemmen.
  • Het is verboden om te roken, eten of drinken in het zwembad.
  • Kinderen jonger dan 10 jaar moeten worden begeleid door hun ouders.
  • Bij gebruik van het zwembad is badkleding verplicht.

Mag je huisdieren meenemen?

Ja, maar wel in overleg! Jouw huisdier vriendje mag in geen geval andere gasten of camperaars tot last zijn. Dus aangelijnd of vrij maar dan alleen binnen je eigen ruimte. Hier zijn we heel strikt in!

Hoe kan ik jullie vinden of wat is de route?

Alleen Google Maps kan ons vinden maar een auto navigatiesysteem niet of niet goed. Kijk voor meer informatie op onze pagina contact en route.

Tijden uit- en inchecken

Uitchecken is voor 11:00 uur. Inchecken is na 15:00 uur. Wil je later uit- of inchecken? Dat is geen probleem maar doe dit in overleg met ons.

rustiek bed and breakfast vakantiehuis finca angela sevilla

¡Tal vez hasta pronto!

Misschien tot snel! Wij kijken er in ieder geval naar uit om jou als gast te mogen ontvangen. Mocht je toch vragen hebben, neem dan, zonder problemen, eventjes contact met ons op.

¡Saludos Ángela y James!

Tip van Finca Ángela Sevilla!

✓ Lees onze recensies op Campercontact.
✓ Lees onze recensies op Park4Night.
✓ Lees onze recensies op Google.
✓ Lees onze recensies op Facebook.

Inhoudsopgave

Wat kan je nog meer lezen op de website van Finca Ángela Sevilla met onze rustieke vakantiehuis Juan, de twee, knusse studio's Maria of Rosa of onze ruime camperplaatsen?

rustiek bed breakfast vakantiehuis sevilla andalusie finca angela

Over Finca Ángela Sevilla

Lees alles over onze rustieke en compleet uitgevoerde vakantiehuis Juan of onze knusse studio's Maria of Rosa onze zes, ruime camperplaatsen? Hoe zijn de accommodaties ingericht en met welke uitrusting? Lees welke faciliteiten er zijn om optimaal genieten van je verblijf.

Lees meer...
rustiek bed breakfast vakantiehuis sevilla andalusie activiteiten

Activiteiten en omgeving

Lekker luieren of actief bezig zijn? Bekijk welke activiteiten jij tijdens je verblijf kan doen? Wat is er te doen in de prachtige omgeving van rustiek Finca Ángela Sevilla? Bijvoorbeeld in het nabij gelegen historische en pittoreske stadje Utrera of misschien een ontspannende, profesionele massage?


Lees meer...
rustiek bed breakfast vakantiehuis sevilla andalusie prijzen

Voordelige prijzen

Bekijk onze zeer vriendelijke prijzen van vakantiehuis Juan, studio Maria, studio Rosa of van onze rustieke, ruime camperplaatsen.

✓ Geen extra of verborgen kosten.
✓ Boek nu! Betaal later! Geen aanbetaling.
✓ Annuleren altijd en gratis.

Lees meer...
rustiek bed breakfast vakantiehuis sevilla andalusie reserveren

Reserveren

Ben je al overtuigd en wil je direct reserveren bij Finca Ángela Sevilla? Dat kan snel en makkelijk door een mailtje te sturen naar info@fincaangela.com of gebruik ons eenvoudige boekingsformulier voor de beschikbaarheid en mogelijkheden.

Lees meer...
rustiek bed breakfast vakantiehuis sevilla andalusie nederlandse eigenaren

Over ons

Wie zijn wij? De Nederlandse eigenaren die Finca Ángela met veel passie en plezier runnen? Wat heeft ons hier gebracht? Waarom zijn wij uit Nederland vertrokken? Dit en meer kan je allemaal lezen op de volgende pagina.


Lees meer...
rustiek bed breakfast vakantiehuis sevilla andalusie contact

Contact

Heb je vragen en/of opmerkingen? Voor ons is geen vraag te veel of vreemd.
Stuur een e-mail naar:
info@fincaangela.com
Bellen kan natuurlijk ook via:
+34 605 148 138
Of stuur een bericht via:
Whatsapp

Lees meer...