Over Finca Ángela Sevilla

Wie zijn de Nederlandse eigenaren van Finca Ángela Sevilla?

rustiek bed and breakfast vakantiehuis finca angela sevilla

Algemeen

In 2012 zijn wij, Angela en James, uit Nederland vertrokken voor een 'huwelijks­wereldreis' zonder een einddatum. Zo kwamen wij in het wonderschone Sevilla en raakten op slag verliefd op deze bijzondere, historische stad en vooral haar bevolking. Dit werd zo ontzettend sterk dat wij besloten onze 'huwelijks­wereldreis' te onderbreken en in Sevilla te blijven.

Dat betekende dat wij al onze verplichtingen in Nederland op moesten zeggen of verbreken. Wij zijn niet eens meer terug gegaan om onze persoonlijke spullen op te halen want wij wilden immers ook volledig opnieuw beginnen. Dat was een enorme stap, maar na ons samenkomen en ons huwelijk het beste besluit van ons leven ooit!

Wie is Angela?

Nederland is prachtig, zeer mooie natuur en een geweldige historie maar ik merkte dat het land en het merendeel van de mensen begon te veranderen in een voor mij niet positieve manier. Ooit was ik trots op de openheid, de liberaliteit en de linkse zakelijkheid maar dat lijkt geschiedenis.

Toen ik James ontmoette was al heel snel duidelijk dat wij deze minder positieve veranderingen in Nederland deelden. Dus toen ik ten huwelijk werd gevraagd met de voorwaarde dat wij een 'huwelijksreis' zouden maken zonder einddatum, was er geen moment van twijfel. Absoluut ja!

Eenmaal in het schitterende Sevilla heb ik mijn intense liefde en passie voor Sevilla vertaald naar Pia Tours. In 2014 ben ik gestart en wilde mijn genegenheid voor deze stad anders laten zien dan andere grote tour bedrijven in Sevilla. Geen massale tours van 20 of meer mensen waar ook nog eens meerdere talen worden gesproken waardoor je niet alles meekrijgt en wat bovendien van jouw tijd af gaat.

Met dezelfde passie zijn James en ik bed and breakfast vakantiehuis Finca Ángela Sevilla gestart. Dit is hier niet onze eerste bed and breakfast en mede daardoor denken wij in Utrera de perfecte locatie te hebben gevonden voor een heerlijke, ontspannende vakantie. Waarom? Nou, omdat wij hier zelf heerlijk, wijds en ontspannen wonen.

rustiek bed and breakfast vakantiehuis finca angela sevilla

Tip van Finca Ángela Sevilla!

Wanneer je bij Finca Ángela hebt geboekt dan krijg je € 2.50 korting per persoon op een tour. Boek dus een onvergetelijke wandeltour, fietstour, tapas tour of flamenco show bij Pia Tours Sevilla.

Wie is James?

Mis ik Nederland? In zekere zin wel eens maar in de loop der jaren is er helaas erg veel, in een voor mij niet positieve manier veranderd. Zelf heb ik hele mooie vruchten mogen plukken van de Nederlandse welstaat waardoor een nieuw leven elders mogelijk was. Het was het moment van de ontmoeting met mijn Lief Angela die mij de wereld anders liet zien. Samen bleken wij zo veel geestelijk te delen dat wij dit elders op de wereld voort wilden zetten. Dat werd Sevilla en nu Utrera in Andalesië, Zuid Spanje.

Vanuit mijn passie verzorg ik voor Angela ik de (online) marketing and sales van Pia Tours Sevilla. Daarnaast ben ik als online coach actief voor young (ondernemende) professionals in Nederland. Hier kan ik mijn veelzijdige levens- en werkervaring teruggeven. Eveneens vanuit mijn passie, ben ik enorm bezig met bewust en gezond maar vooral lekker koken, eten en drinken.

Zowel Angela als ik hebben een enorm gevoel voor het ontzorgen van jou als gast. Angela weet geografisch en qua bezienswaardigheden, eetgelegenheden, accomodaties, etc. bijzonder veel van Andalusié. Gecombineerd met haar enorm verzorgende karakter maakt zij jou verblijf onvergetelijk. Zelf ben ik een enorme kook- en eetliefhebber. Deze passie deel ik dan ook graag met jou tijdens een heerlijke, huisgemaakt lunch of diner.

rustiek bed and breakfast vakantiehuis finca angela sevilla

Inhoudsopgave

Wat kan je nog meer lezen op de website van bed and breakfast vakantiehuis Finca Ángela Sevilla?

rustieke bed and breakfast vakantiehuis finca angela sevilla

Over Finca Ángela Sevilla

Lees alles over onze rustiek en compleet uitgevoerde vakantiehuis Juan. Hoe is de accomodatie ingericht en met welke uitrusting? Lees ook welke faciliteiten er zijn om nog meer te genieten van je verblijf.

Lees meer...
rustieke bed and breakfast vakantiehuis finca angela sevilla

Activiteiten en omgeving

Lekker luieren of actief bezig zijn? Bekijk welke activiteiten jij tijdens je verblijf kan doen? Wat is er te doen in de prachtige omgeving van vakantiehuis Finca Ángela Sevilla? Bijvoorbeeld in het nabij gelegen pittoreske stadje Utrera?

Lees meer...
rustieke bed and breakfast vakantiehuis finca angela sevilla

Prijzen en tarieven

Bekijk onze voordelige tarieven (slechts € 39 p.n.) van ons vakantiehuis Juan of boek 7 nachten en betaal er 6. Onze prijzen zijn compleet zonder verborgen kosten. Ontbijt of diner is niet inbegrepen maar kan zeker op verzoek.

Lees meer...
rustiek bed and breakfast vakantiehuis finca angela sevilla

Reserveren

Ben je al overtuigd en wil je direct reserveren of boeken bij bed and breakfast vakantiehuis Finca Ángela Sevilla? Dat kan snel en eenvoudig door een mailtje te sturen naar voor de beschikbaarheid en mogelijkheden.

Lees meer...
rustiek bed and breakfast vakantiehuis finca angela sevilla

Over ons

Wie zijn deze Nederlandse eigenaren die deze rustieke bed and breakfast vakantiehuis met passie runnen? Wat heeft ons hier gebracht, waarom zijn wij uit Nederland vertrokken? De antwoorden en meer kan je lezen op de volgende pagina.

Lees meer...
rustiek bed and breakfast vakantiehuis finca angela sevilla

Contact

Heb je vragen en/of opmerkingen? Voor ons is geen vraag te veel of vreemd.
Stuur een e-mail naar: .
Bellen kan natuurlijk ook via: +34 605 148 138 .
Of stuur een bericht via: Whatsapp .

Lees meer...