Rugpijn of -klachten door camper matras?
Neem een ontspannende massage!

nederland        united kingdom

massage nederlands utrera sevilla

Een ander matras dan wat je thuis gewend bent omdat je op vakantie bent of een langere tijd meer je camper rondtrekt waardoor je lichaam wat stijf kan aanvoelen of zelfs (rug) klachten kunnen ontstaan. Of gasten die vroegen naar de mogelijkheden voor een ontspannende massage maar dan bij voorkeur door een Nederlandse masseur. Dit hoorden wij regelmatig en wilden onze gasten een oplossing bieden:

Een heerlijke, ontspannende, professionele massage voor maar €35 (50 minuten)!

Natuurlijk geven wij zo'n massage niet zelf maar zijn we op zoek gegaan naar professionele, gekwalificeerde, Nederlandse masseuse, Laura. Niet alleen bij (rug) klachten maar ook fantastisch om je intens te laten ontspannen.

Wie is Laura?

Laura ontspanning balans massage

Mijn naam is Laura, Nederlandse, en werk sinds 2005 als professioneel, freelance massage­therapeut en ben ook trainer van masseurs. Ik heb mijn eigen massagepraktijk Destressa en masseer op meerdere Fincas en B&B's, waaronder Finca Ángela in Utrera. Hier kun je extra van je vakantie genieten met een behandeling die lichaam en geest weer helemaal in balans brengen. Je bent op Finca Ángela van harte welkom voor een van de weldadige (ontspannings)massages.

Welke soorten massages geeft Laura?

Ontspanningsmassage

Een volledige lichaams­massage die gericht is op algehele ontspanning van lichaam en geest.

Ontspanningsmassage rug-,nek-, schoudergebied

Deze massage heeft een ontspannende werking op overbelaste spieren door verkeerde (zit) houding in in de stoel van de camper of caravan, lighouding, computerwerk, spierpijn of spanningsknopen in de spieren.

Kayotima shiatsu

Drukpunttechnieken en stretchingen worden uitgeoefend om de energiebanen die door het lichaam lopen te stimuleren. Deze volledige lichaams­behandeling wordt zonder olie uitgevoerd en kan door dunne kleding heen worden gegeven.

Voetreflexzonemassage

Voetreflexzonemassage gaat uit van het principe dat organen, spieren en botten met reflexgebieden in de voet verbonden zijn. Deze behandeling helpt de lichaams­energie te laten stromen en creëert algehele ontspanning.

Hoofdmassage

Dit is een hele lichte, zachte massage waarbij bovenrug, schouders, bovenarmen, nek en hoofd uitgebreid aan bod komen. Draagt bij aan het verlichten van hoofdpijn, migraine en ontspanning van stijve spieren en kan zowel zittend als liggend worden ontvangen.

Zin in een massage?

Neem dan geheel vrijblijvend eventjes contact met ons op.

Tip van Finca Ángela Sevilla!

✓ Lees onze recensies op Campercontact.
✓ Lees onze recensies op Park4Night.
✓ Lees onze recensies op Google.
✓ Lees onze recensies op Facebook.

Inhoudsopgave

Wat kan je nog meer lezen op de website van Finca Ángela Sevilla met onze rustieke vakantiehuis Juan, de twee, knusse studio's Maria of Rosa of onze ruime camperplaatsen?

rustiek bed breakfast vakantiehuis sevilla andalusie finca angela

Over Finca Ángela Sevilla

Lees alles over onze rustieke en compleet uitgevoerde vakantiehuis Juan of onze knusse studio's Maria of Rosa onze acht, ruime camperplaatsen? Hoe zijn de accommodaties ingericht en met welke uitrusting? Lees welke faciliteiten er zijn om optimaal genieten van je verblijf.

Lees meer...
rustiek bed breakfast vakantiehuis sevilla andalusie activiteiten

Activiteiten en omgeving

Lekker luieren of actief bezig zijn? Bekijk welke activiteiten jij tijdens je verblijf kan doen? Wat is er te doen in de prachtige omgeving van rustiek Finca Ángela Sevilla? Bijvoorbeeld in het nabij gelegen historische en pittoreske stadje Utrera of misschien een ontspannende, profesionele massage?


Lees meer...
rustiek bed breakfast vakantiehuis sevilla andalusie prijzen

Voordelige prijzen

Bekijk onze zeer vriendelijke prijzen van vakantiehuis Juan, studio Maria, studio Rosa of van onze rustieke, ruime camperplaatsen.

✓ Geen extra of verborgen kosten.
✓ Boek nu! Betaal later! Geen aanbetaling.
✓ Annuleren altijd en gratis.

Lees meer...
rustiek bed breakfast vakantiehuis sevilla andalusie reserveren

Reserveren

Ben je al overtuigd en wil je direct reserveren bij Finca Ángela Sevilla? Dat kan snel en makkelijk door een mailtje te sturen naar info@fincaangela.com of gebruik ons eenvoudige boekingsformulier voor de beschikbaarheid en mogelijkheden.

Lees meer...
rustiek bed breakfast vakantiehuis sevilla andalusie nederlandse eigenaren

Over ons

Wie zijn wij? De Nederlandse eigenaren die Finca Ángela met veel passie en plezier runnen? Wat heeft ons hier gebracht? Waarom zijn wij uit Nederland vertrokken? Dit en meer kan je allemaal lezen op de volgende pagina.


Lees meer...
rustiek bed breakfast vakantiehuis sevilla andalusie contact

Contact

Heb je vragen en/of opmerkingen? Voor ons is geen vraag te veel of vreemd.
Stuur een e-mail naar:
info@fincaangela.com
Bellen kan natuurlijk ook via:
+34 605 148 138
Of stuur een bericht via:
Whatsapp

Lees meer...