Over Finca Ángela Sevilla

Lees hier wie de Nederlandse eigenaren zijn van Finca Ángela Sevilla?

nederland        united kingdom

rustiek bed and breakfast vakantiehuis finca angela sevilla

Algemeen

In het jaar 2010 hebben wij elkaar ontmoet en in 2012 zijn wij, Angela Huf en James Schubert, getrouwd en uit Nederland vertrokken voor een 'huwelijks­wereldreis' zonder een einddatum. Zo kwamen wij in het wonderschone Sevilla en raakten op slag verliefd op deze bijzondere, historische stad, haar warme bevolking en het heerlijke eten en drinken. Dit werd zo ontzettend sterk dat wij besloten onze 'huwelijks­wereldreis' te onderbreken en in Sevilla te blijven.

Dat betekende dat wij direct al onze verplichtingen in Nederland moesten opzeggen of verbreken. Wij zijn niet eens meer terug gegaan om onze persoonlijke spullen op te halen want we wilden immers ook volledig opnieuw beginnen. Net als in het programma 'Ik vertrek' maar dan niet in de schijnwerpers en met camera's. Dat was een enorme stap, maar na ons samenkomen en ons huwelijk het beste besluit van ons leven ooit!

Wie is Angela?

Nederland is prachtig, heeft zeer mooie natuur en een geweldige historie maar ik merkte dat het land en het merendeel van de mensen begon te veranderen in een voor mij niet positieve manier. Ooit was ik trots op de openheid, de liberaliteit en de linkse zakelijkheid maar dat lijkt geschiedenis.

Toen ik James ontmoette was al heel snel duidelijk dat wij deze minder positieve veranderingen in Nederland deelden. Dus toen ik ten huwelijk werd gevraagd met de voorwaarde dat wij een 'huwelijksreis' zouden maken zonder einddatum, was er geen moment van twijfel. Absoluut JA!

Eenmaal in het schitterende Sevilla heb ik mijn intense liefde en passie voor Sevilla vertaald naar Pia Tours. In 2014 ben ik gestart en wilde mijn genegenheid voor deze stad anders laten zien dan andere, grote tour bedrijven in Sevilla. Geen massale tours van 20 of meer mensen waar ook nog eens in meerdere talen worden gesproken waardoor je niet alles meekrijgt en wat bovendien van jouw tijd af gaat. Mijn tours bestaan uit kleine groepen van maximaal 10 personen en alleen in het Nederlands!

Maar als jij wil fietsen door het prachtige Sevilla maar zonder gids? Dan heb ik voor jou de perfecte huurfiets. Onze fietsen zijn geschikt voor de langere Noord Europeaan en slechts € 10 voor de hele dag. Uniek en gratis is de pechservice zodat jij onbezorgd door de stad kunt touren of fietsen. Lees meer op Pia Bikes.

Met dezelfde passie zijn James en ik onze bed and breakfast vakantiehuis Finca Ángela Sevilla gestart. Dit is hier niet onze eerste bed and breakfast. Daarom denken wij in Utrera de perfecte locatie te hebben gevonden voor een heerlijke, ontspannende vakantie en om Sevilla plus de omgeving te ontdekken. Waarom? Nou, omdat wij hier zelf heerlijk, wijds en ontspannen wonen.

rustiek bed and breakfast vakantiehuis finca angela sevilla

Tip van Finca Ángela Sevilla!

Wanneer je bij Finca Ángela hebt geboekt dan krijg je € 2,50 korting per persoon op een tour. Boek dus een onvergetelijke wandeltour, fietstour, tapas tour of flamenco show bij Pia Tours Sevilla.

Wie is James?

Mis ik Nederland? In zekere zin wel eens maar in de loop der jaren is er helaas erg veel, in een voor mij niet positieve manier veranderd. Zelf heb ik mooie vruchten mogen plukken van de Nederlandse welstaat waardoor een nieuw leven elders mogelijk was. Het was het moment van de ontmoeting met mijn Lief Angela die mij de wereld anders liet zien. Samen bleken wij zo veel geestelijk te delen dat wij dit elders op de wereld voort wilden zetten. Dat werd Sevilla en nu het pittoreske Utrera in Andalesië, Spanje.

Vanuit mijn passie verzorg ik voor Angela de (online) marketing and sales van Pia Tours Sevilla, Finca Angela en Pia Bikes Sevilla. Daarnaast en misschien wel mijn groostste passie, is bewust en gezond maar vooral lekker koken en eten. Ik ben in elke wereldkeuken wel thuis met een specialiteit in de West Europese en Aziatische keuken.

rustiek bed and breakfast vakantiehuis finca angela sevilla
rustiek bed and breakfast vakantiehuis finca angela sevilla

Wij als team?

Wij hebben een enorm gevoel voor het ontzorgen van jou als gast. Angela heeft een enorm verzorgend, regelend en inlevend karakter. Als de perfecte gastvrouw maakt zij jouw verblijf onvergetelijk. Daarnaast weet zij geografisch en qua bezienswaardigheden, eetgelegenheden, accomodaties, etc. enorm veel van Andalusië. Vaak zelfs beter dan een 'local'!

James is een een enorme kook- en eetliefhebber. Kookt graag met streekproducten en vooral van kop tot staart (dus zeer weinig wordt weggegooid). Deze passie deelt James dan ook graag met jou tijdens een heerlijke, huisgemaakte lunch of diner in ons huisrestaurant.

Wij in de pers?

In de Buurt Arnhem, De Gelderlander, 23 mei 2018
In de Buurt Arnhem, De Gelderlander, 11 april 2021

¡Tal vez hasta pronto!

Misschien tot snel! Wij kijken er in ieder geval naar uit om jou als gast te mogen ontvangen. Mocht je toch vragen hebben, neem dan, zonder problemen, eventjes contact met ons op.

¡Saludos Ángela y James!

Tip van Finca Ángela Sevilla!

✓ Lees onze recensies op Campercontact.
✓ Lees onze recensies op Park4Night.
✓ Lees onze recensies op Google.
✓ Lees onze recensies op Facebook.

Inhoudsopgave

Wat kan je nog meer lezen op de website van Finca Ángela Sevilla met onze rustieke vakantiehuis Juan, de twee, knusse studio's Maria of Rosa of onze ruime camperplaatsen?

rustiek bed breakfast vakantiehuis sevilla andalusie finca angela

Over Finca Ángela Sevilla

Lees alles over onze rustieke en compleet uitgevoerde vakantiehuis Juan of onze knusse studio's Maria of Rosa onze acht, ruime camperplaatsen? Hoe zijn de accommodaties ingericht en met welke uitrusting? Lees welke faciliteiten er zijn om optimaal genieten van je verblijf.

Lees meer...
rustiek bed breakfast vakantiehuis sevilla andalusie activiteiten

Activiteiten en omgeving

Lekker luieren of actief bezig zijn? Bekijk welke activiteiten jij tijdens je verblijf kan doen? Wat is er te doen in de prachtige omgeving van rustiek Finca Ángela Sevilla? Bijvoorbeeld in het nabij gelegen historische en pittoreske stadje Utrera of misschien een ontspannende, profesionele massage?


Lees meer...
rustiek bed breakfast vakantiehuis sevilla andalusie prijzen

Voordelige prijzen

Bekijk onze zeer vriendelijke prijzen van vakantiehuis Juan, studio Maria, studio Rosa of van onze rustieke, ruime camperplaatsen.

✓ Geen extra of verborgen kosten.
✓ Boek nu! Betaal later! Geen aanbetaling.
✓ Annuleren altijd en gratis.

Lees meer...
rustiek bed breakfast vakantiehuis sevilla andalusie reserveren

Reserveren

Ben je al overtuigd en wil je direct reserveren bij Finca Ángela Sevilla? Dat kan snel en makkelijk door een mailtje te sturen naar info@fincaangela.com of gebruik ons eenvoudige boekingsformulier voor de beschikbaarheid en mogelijkheden.

Lees meer...
rustiek bed breakfast vakantiehuis sevilla andalusie nederlandse eigenaren

Over ons

Wie zijn wij? De Nederlandse eigenaren die Finca Ángela met veel passie en plezier runnen? Wat heeft ons hier gebracht? Waarom zijn wij uit Nederland vertrokken? Dit en meer kan je allemaal lezen op de volgende pagina.


Lees meer...
rustiek bed breakfast vakantiehuis sevilla andalusie contact

Contact

Heb je vragen en/of opmerkingen? Voor ons is geen vraag te veel of vreemd.
Stuur een e-mail naar:
info@fincaangela.com
Bellen kan natuurlijk ook via:
+34 605 148 138
Of stuur een bericht via:
Whatsapp

Lees meer...