Wat is een finca in Spanje?

wat is een finca utrera sevilla spanje

Veel mensen of gasten vragen ons waarom wij voor de naam Finca Angela Sevilla hebben gekozen? De keuze voor Angela, begrijpt men wel maar niet het woord Finca. 'Wat betekent Finca dan in het Spaans?', horen wij vaak.

Finca Ángela Sevilla

In Spanje is een Finca volgens de wet, officieel een naam voor 'een stuk grond, terrein of perceel al dan niet bebouwd met een opstal in welke vorm dan ook'. Een Finca ligt meestal ver in buiten­ gebieden of landerijen van een dorp of stad. Onze rustieke Finca Angela Sevilla ligt, midden in de wijde landerijen, zo'n 3 kilometer van het historische en pittoreske stadje Utrera in de provincie Sevilla en was voorheen een geitenboerderij.

Buitengebied of landerijen van Utrera

Door de Spaanse bevolking wordt in het dagelijkse taalgebruik het woord Finca gebruikt als men spreekt over een typisch Spaans huis, landhuis of vakantiehuis, meestal gelegen op een groot terrein of perceel in een landelijke of rustieke omgeving. Veel Spanjaarden huren een Finca voor het houden van feesten, zoals verjaardagen, jubilea, communies of voor een rustige vakantie in landelijk gebied, buiten de grote stad.

Finca Ángela ligt in het buitengebied of landeriijen van het pittoreske Utrera (ongeveer 52.000 inwoners), een kleine 4 kilometer van het gezellige, historische centrum.

Finca Ángela Sevilla

Met Finca Ángela willen wij jou, dit typisch Spaanse en rustieke gevoel als gast laten ervaren én laten proeven, zoals jij dit wil. Naast onze passievolle gastvrijheid zodat jij optimaal kan genieten van je vakantie, kan jij je ook culinair laten verwennen door onze keuken of je heerlijk laten masseren door onze Nederlandse masseuse Laura.

Wees welkom!

Kom heerlijk tot rust op Finca Ángela en laat je heerlijk verwennen. Heb je vragen? Neem dan eventjes en natuurlijk geheel vrijblijvend contact met ons op.

¡Saludos Ángela y James!

Tip van Finca Ángela Sevilla!

✓ Lees onze recensies op Campercontact.
✓ Lees onze recensies op Park4Night.
✓ Lees onze recensies op Google.
✓ Lees onze recensies op Facebook.

Inhoudsopgave

Wat kan je nog meer lezen op de website van Finca Ángela Sevilla met onze rustieke vakantiehuis Juan, de twee, knusse studio's Maria of Rosa of onze ruime camperplaatsen?

rustiek bed breakfast vakantiehuis sevilla andalusie finca angela

Over Finca Ángela Sevilla

Lees alles over onze rustieke en compleet uitgevoerde vakantiehuis Juan of onze knusse studio's Maria of Rosa onze zes, ruime camperplaatsen? Hoe zijn de accommodaties ingericht en met welke uitrusting? Lees welke faciliteiten er zijn om optimaal genieten van je verblijf.

Lees meer...
rustiek bed breakfast vakantiehuis sevilla andalusie activiteiten

Activiteiten en omgeving

Lekker luieren of actief bezig zijn? Bekijk welke activiteiten jij tijdens je verblijf kan doen? Wat is er te doen in de prachtige omgeving van rustiek Finca Ángela Sevilla? Bijvoorbeeld in het nabij gelegen historische en pittoreske stadje Utrera of misschien een ontspannende, profesionele massage?


Lees meer...
rustiek bed breakfast vakantiehuis sevilla andalusie prijzen

Voordelige prijzen

Bekijk onze zeer vriendelijke prijzen van vakantiehuis Juan, studio Maria, studio Rosa of van onze rustieke, ruime camperplaatsen.

✓ Geen extra of verborgen kosten.
✓ Boek nu! Betaal later! Geen aanbetaling.
✓ Annuleren altijd en gratis.

Lees meer...
rustiek bed breakfast vakantiehuis sevilla andalusie reserveren

Reserveren

Ben je al overtuigd en wil je direct reserveren bij Finca Ángela Sevilla? Dat kan snel en makkelijk door een mailtje te sturen naar info@fincaangela.com of gebruik ons eenvoudige boekingsformulier voor de beschikbaarheid en mogelijkheden.

Lees meer...
rustiek bed breakfast vakantiehuis sevilla andalusie nederlandse eigenaren

Over ons

Wie zijn wij? De Nederlandse eigenaren die Finca Ángela met veel passie en plezier runnen? Wat heeft ons hier gebracht? Waarom zijn wij uit Nederland vertrokken? Dit en meer kan je allemaal lezen op de volgende pagina.


Lees meer...
rustiek bed breakfast vakantiehuis sevilla andalusie contact

Contact

Heb je vragen en/of opmerkingen? Voor ons is geen vraag te veel of vreemd.
Stuur een e-mail naar:
info@fincaangela.com
Bellen kan natuurlijk ook via:
+34 605 148 138
Of stuur een bericht via:
Whatsapp

Lees meer...